Reference

Lukáš Kučera je odborník na pravém místě. Dlouhodobá spolupráce (cca 11 let) při montáži chladících věží včetně nerezového a ocelového potrubí v cukrovaru Nordzucker ve Schladenu a Nordstemmenu. Vše proběhlo na kvalitní úrovni.

fi. Leistungen-Neumann Apparate und Behalterservice

Popis prací

Při této několika měsíční zakázce v cukrovaru jsme prováděli demontáž stávajícího a montáž nového ocelového a nerezového potrubí, svařování typem TIG. Propojovali jsme melasový filtr nerezovým a ocelovým potrubím DN150, DN200. Také probíhala montáž nerezového potrubí a klapek DN300, výroba a montáž kluzného uložení potrubí, propojování věží na melasu ocelovým potrubím DN300.

Děkujeme jménem naší firmy za zrealizované zakázky ve výrobě nerezových konstrukcí pro automatické roboty do potravinářského průmyslu a montáž dopravníku. Při montáži bylo veškerým požadavkům vyhověno a jako spokojený zákazník pana Kučeru doporučuji.

BMS Maschinenfabrik GmbH

Popis prací

V této firmě probíhalo svařování nerezových konstrukcí pro upevnění automatických robotů do pivovaru. Montáž nerezových dopravních systémů. 

S panem Kučerou jsme byli velice spokojeni. Montáže byly 100%. Určitě naše spolupráce není poslední.

Fi. Bayer

Popis prací

Při této zakázce ve farmaceutické firmě jsme montovali ocelové potrubí DN150 pro chlazení. Výroba a montáž rozdělovačů na rozvod teplé a studené vody. Také montáž ocelového potrubí DN300 včetně klapek.